torsdag, januar 21, 2016

2015 var kaldere enn 2010, 1998, 1936, 1910

Allerede tidlig i fjor visste vi 2015 ikke ville bli et rekordvarmt år, kraftig El Niño til tross. Vi visste også at alarmistene ville justere temperaturdata'ene for å hause opp 2015 som det varmeste året noen sinne målt. Slik de gjorde med 2014.
Hva slags krise krever at det lyves og jukses med data'ene?                                                                                                          


Det finnes veldig mange eksempler på justeringer og juks fra alle deler av verden, eksempel .. Av endringer vi vet om er i hvert fall 50% ulovlig justert. Og hvorfor fortsetter de dette bedraget, Greenpeace / WWF aka IPCC og 196 land signerte jo en avtale i Paris i fjor som åpenbart må tolkes som en innrømmelse av at det ikke er noen klimakrise? 
Vitenskapen vet nå helt sikkert at CO2 ikke produserer ny energi i atmosfæren, den stopper heller ikke varmen fra å unnslippe, dvs. CO2 fanger ikke varmen under et teppe i atmosfæren. Det er så ulogisk det kan få blitt.  
"The Hot Spot", der hvor varmen, i følge teorien, skal fange opp de langbølgede infrarøde varmestrålene, ligger ca. 8 kilometer over Ekvator mellom 30 grader nord og 30 grader sør. Det er her denne tilbakestrålingen skal finne sted. Temperaturen i 8 kilometers høyde er helt nede i -42 C. En annen morsom ting med området rundt Ekvator er at det stort sett er veldig varmet der, med mye luftfuktighet. Målinger viser at de infrarøde strålene fra den faste delen av joden, fanges opp av vanndamp før de rekker å stråle mer enn 20 cm. fra overflaten. Der bidrar de kun til konveksjon, dvs oppadgående vinder som effektivt frakter varme ut av atmosfæren, de kalles gjerne tropiske orkaner rundt Ekvator. Med et varmere klima skal vi altså se mer av det mens det i virkeligheten blir ferre, noe de fleste nå både vet og har visst i flere år.

Alarmister og realister diskuterer vitenskapen, journalister og media fortrenger sannheten og fakta og gir en bevisst feilaktig framstilling til publikum mens politikerne, bak vår rygg, innfører nye "grønne" avgifter .. Sjekk strømregningen din, sjekk avgiftene på drivstoff, flyseteavgift er et helt nytt eksempel på hvor uredelige og i uttakt med både folket og vitenskapen de er.

Tilbake til hvorfor de jukser, vi ville ikke brukt milliarder på en armada av klimasjarlataner om vi hadde visst sannheten. Vi ville ikke brukt milliarder på dollarvifter i alle horisonter, som effektivt utrydder våre fugler og flaggermus, om vi visste sannheten, vi ville ha nedlagt denne "grønne" gørra og påtalt de for svindel .. Om vi visste sannheten!

Klimasvindelen er mulig kun fordi publikum ikke protesterer, publikum kan ikke protestere mot ting de ikke vet om.