mandag, april 30, 2018

Uten sensur ingen sosialisme ..

Image result

Meldingen fra Nettavisen: "Du er blitt utestengt fra kommentarfeltet .."

Kommentaren de ikke likte:

"Bare ett svar på dette, start byggingen av gigantfengsler.

Utlendinger i ghetto-lignende områder har dårlig forutsetning for å lykkes i et moderne samfunn. Ikke kan de språket, ikke går de på skole, de har en annen ideologi og kultur, de mangler respekt for både samfunnet, lover, regler og menneskene som alt lever der - og dessverre, mange har så lav IQ at de aldri vil fungere i samfunnet, man må enten returnere de eller tolerere mer kriminalitet - og bygge nye, større fengsler hvor straffene (beskyttelsen for samfunnet) varer lenger.

Dødsstraff bør også gjeninnføres. "

Artikkelen kommentaren ble postet under ser ut til også å være borte, men det handlet om berikelsen og problemene forbundet med terroristaspirantenes utdanning i Oslo, noe også artikkelen under handler om:

Oslo-politiet ansetter 30 innen slutten av mai etter voldsepisoder på Vestli

SKYTEEPISODER: Politimester Hans Sverre Sjøvold, leder for Felles enhet for etterretning og etterforskning, Grete Lien Metlid, og leder for Enhet øst, John Roger Lund, informerer mandag ettermiddag om hva Oslo politidistrikt gjør i forbindelse med skyteepisoder i Oslo den siste tiden.

Oslo-politiet vil umiddelbart bli styrket med 30 årsverk, sier politimester Hans Sverre Sjøvold under en orientering ved politihuset i Oslo mandag.

– Vi er i gang med å organisere aktivitetene rundt disse 30 millionene vi har fått fra Stortinget. Det blir ansatt til sammen 41 personer, som kommer i enhet øst, sier Sjøvold.

Les mer ..

Her kan man ogs legge merke til en annen ting, 30 nye politifolk kommer med 11 nye byråkrater (skrivebordsteoretikere) dvs. minimum 3 forvaltningsnivåer.